Personvernerklæring

Sist oppdatert: 13.05.2022.

Expensive Dogs Tips (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet Expensive Dogs Tips (“tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår.

 

 

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi bruker din personlige informasjon til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har termer brukt i denne personvernerklæringen samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på shoot-4u.com.

Informasjonsinnsamling og bruk

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon (“Personlig informasjon”) kan omfatte, men er ikke begrenset til:

Navn
E-postadresse
Loggdetaljer

Vi samler inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår (“loggdata”). Disse loggdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokoll (“IP”)-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden du bruker på disse sidene, og annen statistikk.

Google AdSense og DoubleClick Cookie

Google, som en tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på tjenesten vår.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer som inneholder en liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker “informasjonskapsler” for å samle inn informasjon. Du kan stille inn nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller til å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen områder av tjenesten vår.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å aktivere tjenesten vår, levere tjenesten på våre vegne, utføre tjenesterelaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon kun for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til andre formål.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en lenke fra en tredjepart, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Tjenesten vår er ikke rettet mot personer under 18 år (“Barn”).

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 18 år. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, vennligst kontakt oss. Hvis vi oppdager at et barn under 18 år har gitt oss personlig informasjon, vil vi umiddelbart slette slik informasjon fra våre servere.

Overholdelse av lover

Vi vil avsløre din personlige informasjon hvis det er påkrevd i henhold til lov eller stevning.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Du anbefales å sjekke denne personvernerklæringen regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.