Hundestell

Nyheter | City of West Hollywood

Byen Vest-Hollywood er potensielt pumpet til å være vertskap for sin første Animal Week . Pet Week er et initiativ for å vise frem dyreelskere og feire gleden de bringer til livene våre.

“Jeg er så begeistret for City of West Hollywoods første årlige Pet Week, med kjæledyrvennlige bedrifter og kjæledyrsentrerte begivenheter, som World Dog Day,” sa City of West Hollywood-ordfører Lauren Meister. “Pet Week er en mulighet for oss til å vise vår takknemlighet og kjærlighet til våre selskapsdyr. Hundene mine, Suki og Sammy, godkjenner det!»

“West Hollywood er en av de mest kjæledyrvennlige byene i Amerika,” sa ordfører Pro Tempore Sepi Shyne. «Mange av våre innbyggere har kjære dyrevenner. Jeg er så glad for å ha tatt initiativet sammen med ordfører Meister for å lage Pet Week dedikert til våre kjære følgesvenner, med en hel dag dedikert til katter. Jeg håper vi som et fellesskap lærer mer om hvordan vi kan ta vare på vennene våre, feire dem og gjøre West Hollywood til et reisemål for besøkende som også har kjæledyr. ”

Som en del av feiringen av Pet Week-feiringen vil byens rekreasjonsavdeling vise frem kjæledyrene til fellesskapsmedlemmer på sosiale medier. For å bli med i paw-ty, send inn et bilde og en beskrivelse av kjæledyret ditt til [email protected] , inkludert en morsom fakta om dem og hva de betyr for deg! Kjæledyr i alle former, fasonger og størrelser er velkomne til å delta. En dag vil bli referert til som “Cat Day” for å sette våre kattevenner i søkelyset på en spesiell måte! Følg @wehorec på Instagram og @westhollywoodrec på Facebook.

Som en del av Pet Week, er byen vertskap for en virtuell Pet Week-paneldiskusjon fokusert på holistisk veterinærpleie og alternative rettsmidler med Dr. Heather Oxford, DVM, MPH, CCRT, CVA og Dr. Lindsey Wendt, DVM, CVA, CVFT onsdag 25. mai 2022 kl. 17.30 via Zoom. Registrer deg på https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_QWBpx4GgRj-Zw0NyiyCiTQ.

Dr Oxford er en akupunktur- og rehabiliteringsveterinær som fokuserer på mobil integrerende holistisk veterinærmedisin for å forbedre helsen, optimere ytelsen og akselerere helbredelsen hos små dyr. Dr. Wendt er eier og skaper av Crystal Lotus Veterinary Care, som fokuserer på å tilby individualisert helhetlig helsehjelp til kjæledyr i hjemmets komfort. Dr. Oxford og Dr. Wendt vil møte City of West Hollywood-ordfører Lauren Meister og ordfører Pro Tempore Sepi Shyne, hvor de vil diskutere en rekke emner, inkludert kjæledyrs helse og velvære; og helhetlig omsorg og alternative midler som akupunktur, laserterapi, matterapi, integrativ medisin og håndtering av separasjonsangst og angst.

City of West Hollywood er også glade for å kunngjøre den 6. av Vanderpump Dog Foundation for å være medsponsor for den årlige World Dog Day lørdag 28. mai 2022 fra 11.00 til 16.00 i West Hollywood Park, som ligger på 647 N. San Vicente Boulevard.

«Ruff ruff. Krage-krage ruff ruff Lørdag 28. mai, West Hollywood Park, ruff woof-woof ruff» tolket rådmann John D’Amico. “Mjau? grrrrr. Krage ruff. ”

Verdens hundedag finner sted under City of West Hollywoods første kjæledyruke, og bringer hundrevis av mennesker og deres pelskledde venner sammen for å feire hunder for en dag med moro og underholdning. Inngangen er gratis og åpen for publikum; hundekamerater må være tilstede i bånd. Alle aktiviteter vil være utendørs og sosialt fjernt; masker oppfordres.

Dette familievennlige arrangementet startet i 2016 og inkluderer liveopptredener og DJ-er; et adopsjonsområde med adopterte redningshunder; et område for dyreopplæring; et badeland for hunder; et hundemoteshow med tidligere redningshunder og kjendisdommere; en doggy pie spise konkurranse; en flott utlodning med utrolige premier; dusinvis av utstillere med kjæledyrvennlige produkter og tjenester; pluss en rekke foodtrucks som alle kan glede seg over – også kjendisgjester!

Verdens hundedag vil være en minneverdig dag for å feire hunder samtidig som den øker bevisstheten om global hundemishandling, inkludert Yulin Dog Meat Festival. Vanderpump Dog Foundation har reddet og adoptert mer enn 2300 hunder innenlands til deres evige hjem, og hundrevis flere internasjonalt. For mer informasjon om World Dog Day, besøk: www.vanderpumpdogs.org/world-dog-day.

City of West Hollywood inviterer samfunnshunder og deres folk til å kose seg og boltre seg i byens to hundeparker i West Hollywood Park. En liten hundepark og en stor hundepark ligger på hver side av parkens basketballbaner, og hvert område har vidstrakte åpne områder med skyggetrær, små hauger og torv- og vannstasjoner. I tillegg driver byen William S. Hart Park og Off-Leash Dog Park, som ligger på 8341 De Longpre Avenue.

City of West Hollywood, ofte anerkjent som en av de mest dyrevennlige byene i landet, har en lang historie med støttende tiltak for å fremme dyrerettighetsbeskyttelse og velferd. I april 2003 ble byen den første kommunen i landet som forbød declaws. I februar 2010 vedtok byen en forordning for å adressere de umenneskelige forholdene til “valpemølle”-dyr ved å forby salg av hunder og katter i dyrebutikker. I september 2013 trådte byens pelsforordning i kraft, og forbød detaljhandel å selge, handle, distribuere, importere eller eksportere pelsprodukter.

For mer informasjon om kommende hundearrangementer i City of West Hollywood, vennligst ring (323) 848-6460. For personer som er døve eller tunghørte, ring TTY (323) 848-6496.

City of West Hollywood er fortsatt i en erklært lokal nødsituasjon som svar på utbruddet av koronaviruset (COVID-19). West Hollywood City Hall er åpent for personlig walk-in transaksjoner ved offentlige skranker eller etter avtale; for å gjøre en avtale, besøk www.weho.org/appointments. Rådhustjenester vil fortsatt være tilgjengelige på telefon på (323) 848-6400 og gjennom byens nettside på: www.weho.org.

City of West Hollywoods koronavirusoppdateringer er tilgjengelige på: www.weho.org/coronavirus. For oppdaterte nyheter og arrangementer, følg City of West Hollywood @wehocity på sosiale medier, registrer deg for nyhetsoppdateringer på www.weho.org/email, og besøk byens møte- og arrangementskalender på www.weho.org /kalender .

For reportere og medlemmer av media som søker ytterligere informasjon om City of West Hollywood, vennligst kontakt City of West Hollywood Public Information Officer, Sheri A. Lunn, på (323) 848-6391 eller [email protected] .org.

Leave a Comment