Hundetrening

Å ha en hund ville vært enda morsommere hvis du hadde en av disse smarte, billige tingene

Hunden min er min beste venn, men det betyr ikke at han ikke går meg på nervene noen ganger. Hvis jeg kommer hjem med en ulykke eller ser at han har tygget opp noe, kan det virkelig legge en demper på humøret mitt. (Den lille fyren er heldig at han er søt.) Heldigvis finnes det tonnevis av smarte kjæledyrprodukter på Amazon som kan hjelpe deg med alt fra pottetrening til båndtrekking.

Og fordi ingen hunder er like, sørget jeg for å inkludere en rekke produkter slik at enhver hundeeier kan gå bort fra denne listen med noe nyttig. Det er setebelter for å holde hunden din trygg mens du kjører, samt vannflasker laget spesielt for hunder. Men det er bare noen av de smarte elementene jeg har samlet til denne listen; du må fortsette å rulle for å se resten. Stol på meg, hunden din vil sette pris på mer enn noen få ting du vil se nedenfor.

01-Denne børsten bidrar til å redusere kjæledyrhår i hele hjemmet ditt

Det er ingenting galt med å ha kjæledyrhår flytende rundt i huset ditt – men hvis du vil holde det til et minimum, er denne børsten et must. To rader med tenner hjelper deg med å børste løst hår fra tykk underull og takle vanskelige, sammenfiltrede områder. Og mens tennene er av metall, bør de ikke irritere valpens hud.

02-Et setetrekk som bidrar til å beskytte bilen din mot ulykker

Du trenger ikke bekymre deg hvis kjæledyret ditt kommer ut for en ulykke mens du er i bilen, siden dette setetrekket er helt vanntett. Det tøffe Oxford-stoffet tåler også riper, gjørme, lett tygging og mer. I tillegg passer de justerbare stroppene nesten alle biler.

03-Disse treningsverktøyene som dekker alt det grunnleggende

Enten du prøver å hustrene hunden din eller lære ham å sitte, kan dette settet med treningsverktøy hjelpe. Hver bestilling inkluderer en godbitpose, en klikker og et sett med bjeller til å henge ved inngangsdøren din, slik at hunden din har en måte å varsle deg om å gå ut. Og hvis du ikke er sikker på hvordan du kommer i gang, får du også en e-bok fullpakket med nyttige tips.

04-En gjenbrukbar rulle som trekker dyrehår ut av klærne dine

I motsetning til ruller som er avhengige av bortkastede klebeark, bruker denne kjæledyrhårfjerneren hundrevis av bittesmå bust til å festes på kjæledyrhår, slik at du kan tømme og gjenbruke det så mange ganger du vil. Den fungerer på alt fra klær til gardiner – og mange anmeldere skrev om hvordan den er verdt hver krone.

05-Denne slyngen som lar deg bære små kjæledyr håndfri

Små hunder opp til 12 pund kan sette pris på denne slyngen, da du kan bruke den slik at de kan ta en pause fra å gå. Den er laget av pustende stoff som ikke skal la dem føles overopphetet, og skulderremmen er justerbar slik at du kan velge hvor høyt eller lavt de sitter.

06-En slikkepute som kan distrahere valpen din

Hvis hunden din ikke liker å bade eller få klippet negler, prøv å fylle denne slikken med litt peanøttsmør (med veterinærens godkjenning), og la den deretter gjøre det slik at de blir distrahert fra det de gjør. Eller, hvis du allerede er en veldig god gutt, kan du også bruke den til å sakte gi dem godbiter som en spesiell belønning.

07-Den trådløse ringeklokken som kan hjelpe med pottetrening

I likhet med treningsklokkene kan disse ringeklokkene legges ved siden av døren din, slik at hunden din har en måte å fortelle deg om å gå ut. Det er heller ikke nødvendig å trykke på knappen, ettersom et enkelt trykk eller skyv over knappen er alt som trengs for å aktivere den – og hver bestilling kommer med dobbeltsidig klebende tape for enkel installasjon.

08-Et LED-halsbånd som holder hunden din synlig om natten

Ikke sikker på hvor hunden din gikk i mørket? Sett denne LED-kragen på den, og du kan spore hvor de er opptil 300 meter unna. Den er ultratynn, så den fyller ikke for mye i nakken, og det oppladbare batteriet varer opptil åtte timer.

09-Denne linesplitteren som du kan gå tur med 2 hunder samtidig

Du trenger ikke to hender for å gå tur med to hunder på en gang – bare ta tak i denne bånddeleren. Den er laget av tøff nylon som tåler større hunder, med en strikk i begge ender for å absorbere støt når de trekker. Velg mellom fem farger: grønn, rød, rosa, oransje eller blå.

10-En snusematte som hjelper til med å underholde nysgjerrige hunder

Prøv å gjemme noen godbiter i denne og snus på mat neste gang hunden trenger litt underholdning. Det tykke, gresskledde stoffet holder godbitene ute av syne, og tvinger dem til å bruke tid på å snuse dem – og den sklisikre bunnen hindrer hunden din i å skyve matten over gulvet.

11-Vannflasken designet spesielt for hunder

Det er ikke nødvendig å bære en ekstra bolle når du går tur med hunden din – bare ta med deg denne spesielle vannflasken. Ved å trykke på knappen i midten kan vann strømme gjennom flasken, noe som gjør det enkelt for hunden din å øse den ut av bollen – og siden den også er lekkasjesikker, er sjansen for at den søler inn i posen din usannsynlig.

12-Denne leken laget for aggressive tyggere

Hvis plysjtyggeleker bare varer noen timer i hjemmet ditt, bør du vurdere å gi hunden din disse ekstra slitesterke lekene laget for aggressive tyggere. Selv om det ikke er noen squeakers, er det stramme tauet flott å trekke på – og hver bestilling inkluderer en snørepose for oppbevaring.

13-En leke hunden din bør jage hvis den vil ha noe velsmakende

Noen ganger trenger du bare litt tid for deg selv, og det er derfor jeg liker å ha en behandlingsball som denne tilgjengelig. Bare fyll den med godbiter, og hunden din må sparke den rundt for å riste dem løs. Det er moro for hunden din og gir deg tid til å ha den Zoom-samtalen med sjefen din uten avbrudd.

14-Dette sammenleggbare bassenget med tusenvis av entusiastiske anmeldelser

Du trenger ikke et basseng i full størrelse for å kjøle ned hunden din – bare ta tak i dette sammenleggbare. Den er laget av høykvalitets PVC, med et tykt, sklisikkert lag på bunnen for å forhindre at den sklir rundt mens hunden din plasker rundt. “Min senior golden retriever på 98 pund elsker det nye bassenget sitt!” raved om en anmelder. “Det er den beste dagen han har hatt på flere måneder da vi først fylte ham med vann og leker!”

15-En luftig hundeseng i form av en smultring

Med sine hevede kanter og myke tekstur, ikke bli overrasket om hunden din bruker mer tid på å kose i denne sengen enn på sofaen med deg. Den runde formen lar hunden din krype inn og grave seg inn som i et naturlig miljø, og det myke bomullsfyllet hjelper til med å støtte hodet og nakken når du ligger ned.

16-Sikkerhetsbeltet laget spesielt for hunder

Du tar på deg bilbelte når du setter deg i bilen, men hva med hunden din? Med dette sikkerhetsbeltet kan du imidlertid holde den pelskledde vennen din trygg på lange reiser – og den roterende spennen gir dem fortsatt bevegelsesfrihet i baksetet. I tillegg er den universelle passformen designet for å fungere med hunder i alle størrelser.

17-En launcher som lar deg kaste baller veldig langt

Laget for å fungere med enhver standard tennisball, denne ChuckIt! launcher vil hjelpe deg å kaste baller veldig langt når du henter med valpen din. Den holder også hendene rene for sikling, da du kan trykke den inn i ballen for å plukke den opp – og den kommer til og med i tre størrelser: liten, medium eller stor.

18-Denne forfriskende sprayen som eliminerer gjenstridig kjæledyrlukt

Med sin forfriskende appelsinduft og kraftige formel er denne lukteliminatoren et must i ethvert hjem med kjæledyr. Den er egnet for bruk på alle overflater, fra hardtre til søppelkasser – og den er så sterk at du til og med kan bruke den til å fjerne lukt fra ulykker.

19-Disse godbitene som kan bidra til å roe engstelige valper

Engstelige valper kan være ødeleggende hvis de overlates til seg selv, så hvorfor ikke hjelpe med å lindre noe av den angsten med dette? beroligende godbiter? De er laget uten tilsatt sukker, hvete, mais eller GMO, og de har en behagelig smak slik at hunden din virkelig ønsker å feste. Rådfør deg med veterinæren din før du legger disse tyggene til hundens diett.

20-En potevasker som hjelper til med å holde gulvene dine rene

Gjørmete poter er ingen match for potevasker her, siden den skånsomt vasker bort skitt og skitt med bare noen få enkle vendinger. Silikonbusten på innsiden er myk, noe som betyr at de ikke vil irritere hundens poter – og den er liten nok til å enkelt oppbevares i et skap i nærheten av pantrydøren.

21-Dette kameraet som lar deg sjekke inn for å se hvordan hunden din har det

Har du noen gang lurt på hva hunden din holder på med når du ikke er hjemme? Med dette innendørs sikkerhetskameraet kan du enkelt sjekke dem inn med den nedlastbare smarttelefonappen. I tillegg har den til og med toveis lyd slik at du kan snakke med hunden din – og så kan de vinke tilbake til deg.

22-En beltestol som sørger for at valpen din er trygg i bilen

Designet for mindre hunder, hjelper dette beltesetet å holde dem trygge mens de kjører i forsetet på bilen. Rammen er laget av solid PVC, med et vanntett Oxford-stofffor for å beskytte stolen din mot ulykker. Velg mellom tre farger: svart, beintrykk eller potetrykk.

23-Biten av kunstgress som kan hjelpe med toaletttrening

Hvis hunden din ikke helt “skjønner det” når det kommer til pottetrening, prøv å legge ned dette kunstgresset. Neste gang de har en ulykke i huset, omdirigerer du dem til det falske gresset i stedet – forhåpentligvis vil de opprette forbindelsen etter bare noen få korrigeringer.

24-En sele som kan bidra til å redusere trekking

Hvis hunden din har for vane å trekke i båndet, prøv å bytte sele her. I motsetning til andre seler, trekker denne selen bare forsiktig rundt tønnen – ikke halsen – noe som får hunden din til å bremse opp av seg selv. Og hvis de prøver å komme tilbake? Den vil stramme som en glideledning, og forhindrer rømming.

25-Dette dusjtilbehøret som hjelper til med å ta stresset ut av bading

Å vaske hunden ordentlig kan være stressende, og det er derfor jeg er en stor fan av dusjutstyr her. Det konturformede hodet gjør det enkelt å nå rundt hunden din, mens det økte vanntrykket hjelper deg å trenge inn i ekstra tykke pels. Og om du foretrekker å spraye hunden din ute? Hver bestilling kommer med en adapter som lar deg feste den til slanger.

26-En hårføner som ikke skremmer valpen din

Høylytte hårfønere kan skremme selv de modigste valpene, og det er derfor denne går på et hviskestille nivå. Varmen kan justeres til to nivåer – og den innebygde kammen gjør det enkelt å børste valpen riktig samtidig. Velg mellom to versjoner: én for kjæledyr med kort hår, eller én for kjæledyr med tykkere pels.

27-Vannfontenen hunden din elsker å nippe til

Hunden min likte aldri å drikke vann – før jeg ga ham en vannfontene som ligner på denne. Nå drikker han alltid vann fra det, siden det rennende vannet er mye mer attraktivt for ham enn en stille bolle. I tillegg har den et trippelfiltersystem for å sikre at hunden din får ferskest mulig vann.

28-En bæsjposedispenser som du kan feste til beltet

-Med plass til opptil 60 poser gjør denne dispenseren det enkelt å holde plenen din og naboens bæsjfri mens du går tur med hunden. Karabinklemmen lar deg feste den til beltet slik at den alltid er innen rekkevidde når du trenger den, og hver bestilling inkluderer et sett med poser for å komme i gang.

29-Disse tanngodbitene som kan hjelpe til med å rense hundens tenner

Ikke bare kan disse godbitene hjelpe til med å rense hundens tenner, men hver av dem er ikke-GMO og laget uten tilsatt korn, mais, hvete eller kunstige farger. De har plass til hunder så små som 5 pund eller så store som 100 pund – og mange anmeldere satte pris på hvordan de hjalp til med å friske hundens pust også.

30-En poop scooper med et ekstra langt håndtak

Du trenger ikke komme nærmere den haugen med akterdekk enn du trenger hvis du har denne akterskjæreren, siden det ekstra lange håndtaket er langt nok til at du sannsynligvis ikke trenger å bøye deg for å bruke den. I tillegg tillater de takkede kjevene lett å plukke opp gress og grus.

Leave a Comment