Hundehelse

Golden Retriever sin tilpassede flytende hundeseng imponerer nettet: “For søt”

Vi elsker å skjemme bort kjæledyrene våre, fra å holde seg til de strenge kostholdskravene deres til å nyte litt søvn for den pelskledde vennen din, men ett par elsker internett etter å ha delt den spesialtilpassede hundesengen de laget til dem Golden RetrieverDaisy.

Tarah og partneren hennes, som driver TikTok-kontoen letsbeimpulsive, delte videoen på torsdag, som har blitt sett mer enn 6 millioner ganger.

I den delte paret prosessen, fra å måle den fem år gamle golden retrieveren for perfekt passform, til å lage den utrolige flytende sengen, komplett med LED-belysning under for en ultra-kul finish.

Tarah, som er fra Gold Coast i Queensland, Australia, fortalte News Week : «Da vi begynte å pusse opp soverommet vårt, ønsket vi virkelig en seng med den wow-faktoren. Jeg har alltid elsket utseendet til flytende senger og så noen på Pinterest. Derfra la vi ut og kom opp med vår egen plan for hvordan vi skulle lage en. Vi hadde det så gøy å lage det og elsket det ferdige produktet så mye at vi bestemte at vår lille tusenfryd måtte ha en også.

Golden Retriever i gjør-det-selv hundekurv

“Vi var på utkikk etter forskjellige hundesenger til henne, men ble aldri virkelig forelsket i dem. Men etter at vi har laget den flytende sengen hennes, er vi forelsket i den og håper andre kommer om bord og lager kule flytende senger for valpene sine.»

Tusenvis av TikTok-brukere strømmet til videoens kommentarseksjon for å dele tankene sine om Daisys nye seng – overrasket over dens tilblivelse.

En TikTok-bruker sa: “Dette er så søtt, god jobb,” mens en annen skrev: “Daisy har en bedre seng enn meg.”

En kommentator ble litt forvirret av konseptet med den flytende sengen, og skrev “Jeg trodde sengen ville flyte på vannet”, men den “flytende” sengen gir bare en illusjon av flytende og gir mulighet for den slanke stripebelysningen under.

“Ja ja umiddelbart ja”, sa en TikTok-bruker, mens en annen skrev: “Kan ikke fungere. For søt.”

Når det gjelder å skjemme bort din pelskledde venn, dyreadferdsforsker Crista Coppola, Ph.D. sa til Nieuwsweek : “Hvis velvære dekker alle hundenes fysiske og atferdsmessige behov, bør folk definitivt skjemme bort valpene deres! Men hvis dette betyr at de vil at hunden deres skal ha alt og alt og på forespørsel, så nei. Hunder trives med konsistens og struktur. Du kan lære hunden din å fortelle deg hvordan du høflig ber om ting som leketid, godbiter og gåturer. “

Det er viktig å ha en god seng for hundevennen din. Dyrebutikken Hartz sier at de fleste hunder sover 12 timer om dagen, og selv om mange tror at hunder kan krølle seg sammen og sove omtrent hvor som helst, bør valpen din egentlig ikke sove på gulvet.

Hartz sier at det å gi hunden sin egen seng kan være til nytte for dem på flere måter, inkludert å sørge for at den har sin egen plass, et sted som er behagelig å støtte leddhelsen, og gi en ren plass for hunden å sove.

I videoen hoppet en fornøyd tusenfryd rett inn i den nye sengen sin, foret med tepper og leker, og seerne sa: «Det er søtt».

Når det kom til å bygge sengen, sa Tarah at det var overraskende enkelt: «Det tok oss to dager, men med en god byggeplan og færre lunsjpauser, kunne det lett gjøres på en dag. Som du kan se i videoen, kom det meste av materialet vi brukte fra en restekasse som vi hentet gratis.

“Vi har det så gøy med å være kreative og lage DIYs og håper å inspirere andre til å prøve ting og ha det gøy mens vi gjør det. I tillegg ble det mye bedre enn vi noen gang kunne ha håpet på, og vi fikk dele søtheten hennes med verden.»

Leave a Comment