Hundemat

Områder og gjenstander du sannsynligvis savnet i Ghostwire: Tokyo

Den siste tittelen fra Tango Gameworks, Ghostwire: Tokyo, er et åpent verdens førstepersons eventyrskrekkspill med en historie som fokuserer på familie, farvel og tilgivelse. Verden er blottet for mennesker og erstattet av besøkende, og det er et betagende vakkert kjærlighetsbrev til Tokyo, full av kulturelle referanser i hvert hjørne.

Så fullpakket, kanskje? savner noen gjenstander eller til og med et hemmelig sted med noe godt bytte her og der. Den virtuelle rekreasjonen er for stor til at det tar litt tid å se alt den har å tilby. Her er en liste over noen steder eller ting du kanskje har gått glipp av.

Det er mindre spoilere nedenfor, så gå på eget ansvar.

10 Observasjonsdekk Shibuya Kagerie

Kagerie Observation Corruption Area-grener blokkerer sjelene bak glassdøren

Et landemerke i Shibuya, det kan lett gå glipp av hvis du ikke vet hvordan du kommer nærme nok til å låse det opp. Dette er en høyblokk nær midten av kartet. Landemerket i seg selv er ikke så vanskelig å finne, snarere er det 24. etasje i den bygningen du vil gå til hvis du vil ha spøkelsene fanget inne.

For å komme til 24. etasje må du finne en annen heis i fjerde etasje og deretter ta deg til etasjen du vil gå til. Vær imidlertid forberedt på et intenst møte med gjestene som venter på å angripe.

9 Shibuyas underjordiske sjeler

Underjordisk shoppingområde Inngangssjeler som svever ved taket ved en metalldør

Under Shibuya er en labyrint av svingete korridorer og kloakk som skjuler ulike hemmeligheter og besøkende. Hvis du er på jakt etter å samle alle de sære sjelene i Ghostwire: Tokyo, må du gå tilbake ganske mye gjennom spillet. Det underjordiske området starter med kjøpesenteret og åpner seg deretter til et mørkere område som åpner seg mot den underjordiske kloakken.

RELATERT: De beste spillene i Japan

Det er totalt 3700 sjeler under jorden, så hvis kompleisten i deg ønsker å finne dem, starter området i kapittel 2. Det er lett å løpe gjennom og gå glipp av ting her nede, men litt due diligence og et godt øye (eller Spectral Vision) vil gå langt.

8 Etter slutten

Etter The End Quest Start gul telefon og lever i midten av bildet

After the End er det eneste oppdraget som ikke vil være tilgjengelig når du først setter deg på sykkelen og kjører til sluttspillet, så sørg for å finne og fullføre det på forhånd hvis du ønsker å få 100 prosent av spillet eller vil ha karakterene mer å trene.

Det som gjør dette oppdraget vanskelig er usikkerheten om hvordan du aktiverer det tredje oppdraget, for mens de to første delene aktiveres automatisk, aktiveres ikke den tredje delen og aktiveres bare når du er i nærheten av den riktige telefonen. Mot nærheten av Tayoi-helligdommen er det beste valget for å aktivere det, men oppdraget er kjent for å ikke aktiveres til tider.

7 De skumle paradene i Shibuya er ikke bare for show

Ghostwire Tokyo Demon Parade går i de tåkete gatene i Shibuya

Hyakki Yako, bedre kjent som Demon Parade, er en stor samling av besøkende som tar seg gjennom gatene i Shibuya, tilsynelatende uten et reelt mål. Når du først ser Hyakki Yako, tror du kanskje at det bare er bakgrunnsanimasjoner du ikke kan samhandle med. Du ville tatt helt feil. Bokstavelig.

Gå mot mengden av besøkende, og du vil bli fraktet til et rike hvor du må kjempe gjennom horder av dem for å returnere til riket ditt med de stjålne sjelene som Hyakki Yako klarte å samle.

6 Shinji Mikami gjemmer seg i spillet

Ghostwire Tokyo Shinji Mikami Easter Egg-kortbilde til høyre

Shinji Mikami, den elskede skaperen av hitserien Resident Evil og The Evil Within, liker å skjule meldinger fra spilleren i spillene sine, og Ghostwire er ikke annerledes, selv om Kenji Kimura er regissøren av denne. Hvis du tar deg rett sør for Yashin-helligdommen, finner du en byggeplass med noen stillaser du kan gli rundt. Bare vær oppmerksom på de besøkende som henger ut nedenfor.

Spillet får deg til å tro at det er flere av disse å samle på, men nei, det er bare én. Dette er litt synd, siden det ville vært et fint tillegg å samle flere chibi Shinji Mikami-kort. Kanskje i neste kamp.

5 skrekkreferanser i spillet

Occult Nekomata Easter Egg Quest-kledd katt flyter i butikk

Teamet bak denne tittelen er uten tvil fans av alt som er skrekk. Du kan innse dette ikke bare på grunn av: den skumle utformingen til fiendene, men også referansene i spillet.

RELATERT: Spill som ville gjort flotte tegneserier

The Occult Nekomata Collector, nær Onten-helligdommen på østsiden av kartet, vil sende deg på en søken etter to spesifikke band i to separate smug. Når du er tilbake med kassettene, begynner TV-en ved siden av vår søte Neko å spille en kjent scene av en brønn, og en jente med langt mørkt hår kryper inn på skjermen. Det er den ikoniske Sadako Yamamura av Ringu-berømmelse.

4 Du kan gjøre mer enn å bare klappe hundene

Ghostwire Tokyo Dog får kjæledyr på hodet og er veldig fornøyd

På grunn av The Vanishing er Tokyos kjæledyrpopulasjon dessverre overlatt til seg selv. Heldigvis for dem kan Akito kjøpe hundemat for å mate hundene i området – kattene er ikke så heldige at du ikke kan mate dem.

Når du har kjøpt og matet hundemat, kan de grave opp noe til deg i retur. Ikke at du trenger en grunn til å spise og klappe alle hundene i spillet, men det er en søt og praktisk måte å finne tanuki i området, samt noen andre godbiter de har begravd i skitten. Men de er flinke gutter.

3 Sightseeing er en viktig (valgfri) del av spillet

Ghostwire Tokyo Ginpei Restricted Area tåkete område med en forbannet trestubbe

Historien om Ghostwire: Tokyo er enkel, og det samme er de fleste av severdighetene du vil møte på veien. Det er imidlertid en som kan være litt vanskelig å finne. Ginpei Restricted Zone, som ligger i det sørøstlige hjørnet av kartet, er “teknisk” utenfor det spillbare området. Men hvis glidenivået ditt er maksimalt, bør du være i stand til å nå det med liten bekymring.

Nærmer deg imidlertid området med forsiktighet, siden det begrensede området er hjemmet til et forbannet tre som vil skade deg og noen sterke besøkende.

2 The Tanuki er mestere av stealth

Ghostwire Tokyo Tanuki Hiding Spot Board høyt på taket og et kart

Tanukiene er bare en av de mange yokaiene du samhandler med på reisen din. Helt siden de besøkende invaderte byen, har de gjemt seg i synlig skue som gjenstander spredt rundt i byen. Mens du har fordelen av spektralsyn, er det en som er mer unnvikende enn den andre, spesielt hvis du har en tendens til å holde deg mer jordet enn å gå over hustakene.

RELATERT: Ghostwire: Tokyo – Alle Tanuki-lokasjoner

Det er en høy bygning mellom Kamio- og Kuo-helligdommene på den sørøstlige delen av kartet. Når du sklir ut av en høyere bygning og avverger noen få besøkende som blokkerer veien, vil den aktuelle tanuki være forkledd som et skilt.

1 vanskeligste perler i spillet å få

Ghostwire Tokyo bonus Sleuth Prayer Beads på alteret

Etter hvert som du går gjennom Ghostwires historie, vil du møte bønneperler, de kraftforsterkende armbåndene som øker din elementære styrke for de tre grunnleggende angrepene dine. Etter hvert som du går videre på reisen, har du muligheten til å få kraftigere versjoner.

For eksempel gir Sleuth Beads deg den passive muligheten til å søke i din partner KKs filer som er spredt over hele byen av en eller annen grunn. Hvert armbånd øker søkeradiusen din med 100 meter, med den tredje og kraftigste klokken innen 300 meter. Denne gjentakelsen av armbåndet kan være vanskelig å få til, siden du må rydde tre helligdommer med mengder av besøkende som venter på deg ved hver av dem. Det er en utfordring, men en verdig en hvis du er en kunnskapsjeger.

Leave a Comment