Hundestell

Garden Grove Unified kunngjør nytt program for å bringe servicehunder til skolene – OECD Newsroom

Hunder har en måte å påvirke alle de berører. Samværet deres gjør gleden søtere, smerten mattere, og mesteparten av tiden gir de ubetinget kjærlighet når vi trenger dem mest. Mange studenter som kom tilbake til campus etter to skoleår i en pandemi, får tilbake en følelse av normalitet, men det er barn som opplever stress og sosial angst.

Mandag 16. mai kunngjorde Garden Grove Unified School District og Garden Grove Police Department lanseringen av et nytt program som vil bringe trente polititjenestehunder til skolene for å gi et ekstra lag med sosial-emosjonell støtte til elevene. Programmet ble kunngjort til fjerde til sjette klasse på Mitchell Elementary School på et mental helsemøte.

«Vi bryr oss om deg. Vi bryr oss om din mentale helse og ditt mentale velvære, sier GGUSD-sjefinspektør Dr. Gabriela Mafi sa: “Psykisk helse betyr å be om hjelp når du har å gjøre med noe som er for vanskelig å håndtere alene.”

Da programmet offisielt startet i midten av mai, har GGUSD School Resource Officer Patrick Julienne og hans adopterte hund, Misha, og SRO Derek Link og hans adopterte hund, Nellie, allerede begynt å møte mellom 50 og 100 elever hver dag. å se. En av elevene som viste et stort behov for ekstra støtte var Ace Trinh, 5. klasse.Mitchell Elementarys tvillingbror, Vyncent, døde nylig på tragisk måte. Hans fravær ble følt av studenter, ansatte og fakultetet på campus.

«Det gjør definitivt en forskjell for elevene når de får sjansen til å klappe hundene. Du kan se det i holdningen deres. De sukket og slappet av litt», sa regissør Carrie Bostick.

  • skoleressursoffiser og hund
  • Support Dogs Mitchell Elementary School
  • SRO Julienne med student

Misha, en hvit retriever, og Nellie, en svart engelsk labrador, har gjennomgått spesialisert opplæring for å gi sosial-emosjonell støtte til elever som håndterer angst og økte følelser eller atferd.

“Vårt distrikt har konsekvent utvidet psykiske helsetjenester for studenter, og takket være det gode samarbeidet med Garden Grove Police Department og engasjementet til skoleressursene våre, har vi trent polititjenestehunder som kan gi trøst og omsorg til elever i nød,” sa styremedlem Walter Muneton.

Møtet ble deltatt av GGUSD Board of Education visepresident Lan Nguyen, tillitsmann Teri Rocco, tillitsmann Walter Muneton, distriktsledere, Garden Grove og Santa Ana bytjenestemenn, og Garden Grove politifolk.

Dette nye programmet er i tråd med Velg velvære-kampanjen . Oppdraget ble lansert i 2019 og engasjerer interessenter og belyser ressurser som støtter elevenes motivasjon, sosio-emosjonelle trivsel, skoleklima og kultur.

For å lansere GGPD Canine Support Program er avdelingen tilknyttet John Reynolds Youth Support Canine Foundation, som hedrer arven etter Garden Grove Police Lieutenant John Reynolds som gikk bort i fjor.

“COVID-19 introduserte barn for nye emosjonelle utfordringer og stressfaktorer, og utplassering av servicehunder er et annet verktøy i verktøykassen vår for å hjelpe studenter å opprettholde positiv mental helse,” sa Garden Grove politisjef Tom DaRé.

Skoleressursoffiserer Julienne og Link er blant fem offiserer som er tildelt på heltid for å hjelpe til ved GGUSDs skoler, som betjener omtrent 43 000 elever i Garden Grove og deler av Anaheim, Santa Ana, Cypress, Fountain Valley, Stanton og Westminster. De vil ta Misha og Nellie til hvert campus og introdusere dem for studenter, fakultet og ansatte som trenger valpeterapi og ubetinget kjærlighet.

Leave a Comment