Hundestell

Eagle Scout bygger hundeagility-kurs for Stark County Humane Society

LOUISVILLE – Jacob Price gir hunder i Stark County Humane Society en annen grunn til å logre med halen.

GlenOak sophomore har brukt de siste to årene på å planlegge, designe og bygge et hundeagilitykurs for Humane Society som en del av hans innsats for å bli en Eagle Scout. Søknadsprosessen krever at speidere gjennomfører et prosjekt som kommer samfunnet til gode.

Stien inkluderer trapper, en hevet landing, en rampe og et rør under som hunder kan løpe gjennom, klatre på og hvile under. En av den ideelle organisasjonens hunder, Copper, en 7 år gammel coonhound-blanding, demonstrerte kursets funksjoner på tirsdag.

Price begynte å brainstorme ideer for prosjektet i 2020, men COVID-19-pandemien og et brukket bein bremset innsatsen hans. Han begynte å bygge strukturen i 2021 og fullførte nylig det siste trinnet med å fargelegge den.

“Jeg ønsket å gjøre noe som var annerledes enn det troppen min har gjort. Jeg kom ut og så hva de ville ha, og da de viste meg rampen, tenkte jeg: ‘Dette er noe jeg må bygge, dette ville vært helt perfekt.’»

Hundene tjener, Humane Society

Humane Societys administrerende direktør Jackie Godbey Price sitt prosjekt tilbyr mange fordeler for hundene, den ideelle organisasjonen og menneskene som kommer for å adoptere dyrene.

Noen av hundene Humane Society mottar kommer fra områder der de aldri har vært i stand til å bruke trapper, sa Godbey, noe som skaper problemer hvis de blir adoptert av folk som bor i hus eller leiligheter med trapper.

Prisen la spesifikt til trinn til kurset slik at hunder kan bli kjent med det før de ble adoptert. Rampen, sa han, kan brukes av hunder som blir nervøse og ønsker å gå av banen på en tryggere måte.

I tillegg sa Godbey at Humane Society også mottar hunder som har tilbrakt lite eller ingen tid ute og har utendørs angst. Tidligere kunne hundene leke og utforske i gresskledde bokser omsluttet av et nettinggjerde, selv om det ikke var mange ting i bingene for å oppmuntre dem. Men med tillegg av Prices agilitybane, har hundene mer å gjøre, noe som gjør dem mer komfortable med å leke ute.

“Det vil hjelpe at vi har gladere, sunnere hunder,” sa Godbey. «De blir ikke bare sluppet ut og deretter satt tilbake i et bur. De går til et lukket lekeområde, de kan spille ball, de kan gjøre det opp og ned trappene, de kan løpe rundt …. Det gir dem bare mer å gjøre, så mens de venter på det evige hjemmet, vil de ikke kjede seg så mye.»

Godbey sa også at når folk kommer til et humant samfunn for å samhandle med hunder de kanskje vil adoptere, sliter de ofte med å samhandle med hundene på grunn av mangelen på ting å gjøre i utvendig innhegning. Nå kan de bruke agility-kurset til å styrke båndet mellom dem og hundene, noe som gjør det mer sannsynlig at de adopterer dyrene.

Et langsiktig forhold til non-profit

Selv om Price sitt prosjekt er det største med Humane Society, har andre speidere fra troppen hans – Tropp 1042 – meldt seg frivillig til å fullføre prosjekter som kommer dyrene til gode som en del av deres arbeid for å bli Eagle Scouts.

Price sa at han først fikk ideen om å bygge agilitybanen fordi en av hans andre troppskamerater meldte seg frivillig til å bli med i Humane Society og fortalte Price om opplevelsen. Etter at Price begynte å jobbe med prosjektet sitt, hoppet vennen hans også inn og bygde plattformer for kattene å hvile og leke.

En annen av Prices troppekamerater har planer om å fullføre et prosjekt i en av de andre boksene, selv om detaljene for det prosjektet ennå ikke er bestemt. Price sa at han og hans andre troppsmedlemmer syntes at Humane Society var lett å koordinere og samarbeide om prosjektene deres.

Hjelp på vei

Sammen med hjelp fra Humane Society sa Price at han fikk hjelp fra foreldrene, speideren og troppen hans. Han sa også at kostnadene for forsyninger til agility-kurset – rundt $3400 totalt – ble dekket av donasjoner fra bedrifter, veterinærer og venner i Plain Township-området.

Troop 1042s speider Matt Sweeney sa at Price gjorde en god jobb med å rekruttere de riktige personene til å fullføre prosjektet hans. Sweeney sa også at konstruksjonen og gjennomføringen av agilitykurset, som han mener var et av de større prosjektene han hadde sett i sin tid som speidermester, viste Price sine lederegenskaper.

Men Price ville ikke ta all æren.

“Jeg var i stand til å gjøre dette takket være hjelpen vi fikk fra [Humane Society] og fra troppen min, og jeg er glad jeg fikk det til,” sa han. Jeg hadde aldri klart dette uten donasjonene jeg har fått. Folk som donerte mye og de var veldig enkle å jobbe med, og de som kom hit for å hjelpe ville gjøre eller jobbe mye.»

Mens troppskameratene hans jobber med sine egne prosjekter for å nå Eagle Scout-rangering, har Price gjengjeldt tjenesten ved å gi en hjelpende hånd. Så langt har han hjulpet til med så mange prosjekter han kunne.

Price har store forhåpninger til sitt eget prosjekt. Selv om det tok to år å fullføre, tror han det vil ta flere tiår å tjene Humane Society og dets valper.

Leave a Comment