Disclaimer

Hvis du ønsker mer informasjon eller har spørsmål om nettstedets ansvarsfraskrivelse, ikke nøl med å kontakte oss på e-post på [email protected] Vår ansvarsfraskrivelse er opprettet ved hjelp av ansvarsfraskrivelsesgeneratoren.

Ansvarsfraskrivelser for tips om dyre hunder
All informasjon på denne nettsiden – shoot-4u.com – er publisert i god tro og kun for generelle informasjonsformål. sunne hunder tips gir ingen garantier for fullstendigheten, påliteligheten eller nøyaktigheten til denne informasjonen. Enhver handling du tar basert på informasjonen som finnes på denne nettsiden (Dyre hundetips) er strengt tatt på egen risiko. Expensive Dogs Tips er ikke ansvarlig for tap og/eller skader i forbindelse med bruk av nettsiden vår.

Fra nettstedet vårt kan du besøke andre nettsteder ved å følge hyperkoblinger til slike eksterne nettsteder. Selv om vi bestreber oss på kun å tilby kvalitetslenker til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og arten til disse nettstedene. Disse koblingene til andre nettsteder innebærer ikke en anbefaling av alt innhold som finnes på disse nettstedene. Nettstedseiere og innhold kan endres uten varsel og kan skje før vi har mulighet til å fjerne en kobling som kan ha blitt “dårlig”.

Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha andre personvernregler og vilkår som vi ikke har kontroll over. Sørg for å sjekke personvernreglene for disse sidene og deres “vilkår for bruk” før du gjør forretninger eller laster opp informasjon.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt godtar du vår ansvarsfraskrivelse og dens vilkår.

Oppdatering
Hvis vi oppdaterer, endrer eller gjør endringer i dette dokumentet, vil disse endringene bli tydelig oppgitt her.