Hundehelse

Chris Evans feirer National Rescue Dog Day med et bedårende bilde av seg selv og Pet Dodger

Chris Evans er en stolt hundefar!

Den 40 år gamle skuespilleren feiret National Rescue Dog Day på fredag ​​ved å legge ut et bedårende øyeblikksbilde av seg selv og kjæledyret Dodger på Instagram.

Bildet viser Evans kjøre bil i en koselig grønn og blårutet skjorte mens Dodger forsiktig hviler hodet på stjernens Avengers – skulder.

«#NationalRescueDogDay,» skrev Evans bildeteksten til det søte bildet, sammen med en rød hjerte-emoji.

RELATERT: Chris Evans ‘Tvillinger’ med Rescue Dog Dodger i bedårende selfie

I kommentarfeltet kunne noen av Evans’ kjente venner ikke la være å fosse over det søte bildet.

“Den beste valpen 😍,” skrev Jamie Chung mens Octavia Spencer la til: “Awwwwwwwwwwwww 😮😍.”

Obligatorisk omtale: Foto av Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock (12531374a) FIL - Datingrykter om Chris Evans og Selena Gomez.  LOS ANGELES, CALIFORNI, USA – 22. APRIL: Skuespiller Chris Evans sammen med Salvatore Ferragamo ankommer verdenspremieren på Walt Disney Studios Motion Pictures og Marvel Studios 'Avengers: Endgame' på Los Angeles Convention Center 22. april 2019 i Los Angeles. Angeles, California, USA.  FIL - Chris Evans og Selena Gomez datingrykter, Los Angeles, USA - 9. oktober 2021

Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock

Evans adopterte Dodger i april 2017 mens han filmet dramaet Gifted .

“En av de siste scenene vi filmet var i et pund, en kennel,” sa Evans til PEOPLE kort tid etter å ha adoptert Dodger. «Jeg gikk dumt inn og tenkte: ‘Er disse skuespillerhunder eller er disse virkelig for adopsjonshunder?’ Sikkert nok var de det, så jeg gikk opp og ned gangene og så denne ene fyren og han hørte ikke hjemme der.»

“Jeg fikk ham og han er en så god hund,” la Evans til. “De gjorde ham omtrent ett år gammel, han oppfører seg som en valp, han har energien til en valp, han er bare en kjæreste, han er en så god gutt. Han elsker hunder, han elsker barn, han er full av kjærlighet.»

Vil du ha de beste historiene om PEOPLE hver ukedag? Abonner på vår nye podcast PEOPLE Every Day, for å få de essensielle nyhetssakene om kjendiser, underholdning og menneskelig interesse mandag til fredag.

Bokserblandingen har vært en bærebjelke på Blades off -stjernens sosiale medier – og det er tilfeldigvis grunnen til at Evans bestemte seg for å bli med på Instagram i utgangspunktet.

“Jeg tror jeg ga etter,” sa Evans under en opptreden i mai 2021 på The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen .

«Jeg føler meg som en gammel mann. Jeg er så sent ute til festen,” la skuespilleren til, som ble med på den sosiale medieplattformen i mai 2020. “Vet du hva det er? Jeg hadde for mange gode bilder av hunden min. Jeg tenkte at de er bortkastet i telefonen min. Jeg må legge denne et sted.”

RELATERT VIDEO: Hunden liker å klype ting med nesen

Evans feiret sist National Rescue Dog Day med et søtt innlegg i 2021 med en video som ble tatt den dagen han møtte Dodger på krisesenteret.

I opptakene er Dodger synlig spent mens Evans går bort til kennelen og rekker ut hånden for at valpen skal snuse. Nesten umiddelbart begynner hunden å slikke skuespillerens fingre og stikke nesen gjennom gjerdet for å komme nærmere ham.

RELATERT: California-kvinne henter ved et uhell revebarn etter å ha tatt feil av et vilt dyr for en tapt kattunge

“Happy #nationalrescuedogday,” skrev Evans i e-posten. “Det var da jeg møtte Dodger. Jeg spilte inn en film i Savannah, og scenen ble satt i et krisesenter. Jeg hadde ingen intensjoner om å redde en hund den dagen, men så snart jeg så ham visste jeg at han ville bli med meg hjem.»

Han fortsatte: «Det er så mange kjærlige dyr i tilfluktsrom som desperat trenger et hjem. Besøk et krisesenter og dra med en bestevenn.»

Leave a Comment