Hundetrening

24 kjæledyrforretningsideer – småbedriftstrender

Hvorfor bør du starte en kjæledyrbedrift i 2022?

Forretningsmuligheter for kjæledyr er mange i dag. Her er noen av fordelene ved å bryte seg inn i denne voksende industrien:

  • Tilbring tid med dyr: Mange kjæledyrforretningsideer krever faktisk samhandling med dyr. Siden disse gründerne ofte er dyreeiere selv, synes mange dette aspektet er morsomt.
  • Gi stabil inntekt: Studier har funnet at dyreeiere ikke endrer forbruksvanene sine for kjæledyrprodukter og -tjenester, selv under en lavkonjunktur. De er mer sannsynlig å kutte sine egne utgifter.
  • Nyt fleksibilitet: Mange kjæledyrbedrifter, for eksempel en mobil groomer eller dyrepasser, kan gjøres på din egen tid og uten fysisk plassering. Dette kan holde oppstartskostnadene lave og tillate deg å vokse på en måte som passer din livsstil.
  • Finn tilfredsstillelse i arbeidet ditt: Å hjelpe dyr kan gi arbeidet ditt formål. Du kan føle deg mer personlig oppfylt og motivert.

24 gode forretningsideer for kjæledyr

Kjæledyrindustrien tilbyr mange unike forretningsmuligheter, fra spesialitet til kjæledyr til tilbehør. Her er noen av de beste kjæledyrrelaterte ideene å vurdere.

1. Pet Food Bakery: Økologisk mat for Fido

Økologisk kjæledyrmat og godbiter blir stadig mer populært, noe som gjør dette til en potensielt lønnsom kjæledyrforretningside. Åpne en butikk i nærheten og/eller selg kjæledyrgodbiter laget med kvalitetsingredienser på nettet.

2. Hundepass: bra for hundeeiere

Hvis du liker å tilbringe tid med hunder, hjelp andre kjæledyreiere som reiser ved å besøke Fido eller ta dem inn i en uke.

Les mer: Starter du en dyrepasservirksomhet?

3. Hundeturer: Dyreeiere kan også gå tur med hundene sine!

De som liker å være utendørs kan kreve en liten avgift for daglige eller ukentlige turer. Ta samtidig med din egen hund for å multitaske.

4. Nisje Dog Training Business: Du kan redde et liv

Dessverre har noen hunder en aggressiv natur på grunn av tidligere interaksjoner. De fleste kjæledyreiere som adopterer disse kjæledyrene kan kreve spesialisert kjæledyropplæring for å gjøre disse dyrene trygge for familielivet. Du trenger opplæring og erfaring med å jobbe med aggressive hunder for å betjene dette markedet.

5. Hundeavl: Få nye bestevenner

Hundeavl innebærer generelt å ta vare på en bestemt rase og oppdra valper for å tilby andre. Noen velger hundeoppdrettere fordi de trenger en bestemt type hund som passer deres familie eller medisinske tilstander.

6. Hundestell: Gi Fido et nytt utseende

Hundepleietjenester inkluderer bading, klipping av hår, trimming eller filing av negler, og noen ganger til og med børsting eller rengjøring av tennene. Du kan sette opp et fysisk sted eller til og med starte en mobil pleievirksomhet i en lastebil.

7. Dyrebutikk: Gi dyreeiere utstyret de trenger

En dyrebutikk kan tilby mat, leker, antrekk, kenneler og noen ganger til og med dyr. Du trenger butikkplass til dyrebutikken din sammen med leverandørforhold for å holde hyllene på lager.

8. Kattetilbehør: Lag en nisje for kattebedrift

Mange forretningsideer for kjæledyr dreier seg om hunder. Men katteeiere trenger også leker, mat, sengetøy og tilbehør. Start din egen personlige eller nettbutikk for å betjene dette nisjemarkedet.

9. Service Dog Business: Hjelp mennesker i nød

Servicehunder hjelper ofte funksjonshemmede personer eller kan gi emosjonell støtte. Disse hundene må trenes før service, slik at du kan oppdra og/eller trene hunder til å oppfylle denne viktige rollen.

10. Dyrepensjonat: Hjelp kjæledyreiere når de reiser

En internatkennel har ofte plass til å holde flere kjæledyr samtidig, så den er ideell for folk med mye jord. Du kan gå ombord på langtidsreisende eller til og med tilby hundebarnehage.

11. Behaviorist: Arbeid direkte med dyr

En atferdsekspert tilbyr tilpassede treningsalternativer for ting som å gå eller lydighet. Reis til hver kunde for å yte service uten fysisk plassering.

12. Veterinær: Hold dyrene friske

Veterinærer trenger åpenbart spesialisert opplæring. Men disse klinikkene kan hjelpe alle slags dyr med å løse helseproblemer og gi forebyggende omsorg.

13. Kjæledyrleker: Selger håndlagde kreasjoner

Mange kjæledyreiere kjøper hunde- eller katteleker for å holde dyrene fornøyde. Selg dine egne håndlagde versjoner på nettet for et fleksibelt forretningsalternativ.

14. Dyrefotografering: Fang deres beste utseende

En dyrefotograf trenger bare et kamera og en interesse for å fange unike dyreutseende.

15. Egendefinerte kjæledyrportretter: Vis frem kunstverket ditt

Hvis du liker å tegne eller male, tilby tjenestene dine til kjæledyreiere som ønsker et unikt portrett å vise hjemme.

16. Engros kjæledyrmat: Markedets toppmerker

I stedet for å lage dine egne spesielle kjæledyrgodbiter, kan du tilby kjæledyrmat av toppmerke i en liten lokal butikk.

17. Personlighet i sosiale medier: Vis frem kjæledyret ditt

Sosiale medier er ikke bare for menneskelige påvirkere. Mange dyr har hengivne tilhengere og betalte forhold til kjæledyrmerker.

18. Cat Cafe: Et fristed for kattelskere

Kattekafeer blir stadig mer populære i mange større byer. Tenk lokal kaffebar, men med katter.

19. Kjæledyrmarkedsføring: Bli dyrekjendissjef

Dyktige markedsførere, tilby dine ferdigheter til kjente dyr eller kjæledyrmerker for å skape en unik nisje.

20. Kjæledyrmanikyr: Behandle folks kjæledyr

En kjæledyrspa-operatør kan gå utover enkle kjæledyrpleietjenester og tilby luksusalternativer som manikyr.

21. Dyretransport: Gjør reisen enklere

Som leverandør av kjæledyrreiser kan du ta med dyr til deres destinasjoner når familier flytter, eller ganske enkelt hjelpe til med å arrangere flyreiser for familier som reiser med dyr.

22. Egendefinerte kjæledyretiketter: Hold kjæledyr nær hjemmet

Kjæledyrmerker har din adresse, kontaktinformasjon og eventuelle instruksjoner for de som kan finne kjæledyret ditt når de kommer ut. Tilpass disse med metall og blokkbokstaver for hver kunde.

23. Dyreblogger: Deling av unike historier på nett

Blogging lar deg tjene penger gjennom tilknyttede inntekter, sponset innhold eller tradisjonell annonsering. Del dyrerelatert innhold for å gi verdi til andre kjæledyreiere. Dette er også en ideell virksomhet for nybegynnere, da du kan jobbe etter din egen timeplan.

Les mer: Små bedriftsideer for nybegynnere

24. Kjæledyrmassasjeterapeut: Hjelp Fido med å slappe av

Massasjeterapi er en spesialisert kjæledyrtjeneste som kan hjelpe dyr med muskelstivhet eller ulike fysiske tilstander.

Er det bedre å starte en kjæledyrbedrift på nett eller i murstein og mørtel?

Dyrebutikker og dyreforsyningsselskaper var tidligere hovedsakelig fysiske butikker. Men flere forbrukere handler nå på nettet. Og mange selskaper ovenfor krever ikke en fysisk plassering. Vurder hvilken type virksomhet du starter, hva kundene dine forventer og budsjettet ditt for å velge mellom disse alternativene. Det er også franchisemuligheter for både personlige og nettbaserte virksomheter.

Leave a Comment