Een GROOT festival van alles wat met honden te maken heeft, zal volgende maand plaatsvinden in Broadlands.

Hondskoningen en koninginnen zullen neerdalen op het landgoed voor Dogstival, dat ook het platina jubileum markeert.

Op zaterdag 4 en 5 juni verwelkomt het festival zo’n 15.000 mensen en duizenden honden.

Adverteerder van Romsey: Dogstival gaat door voor 2021 in Burley

Het is de eerste keer dat het festival in Broadlands wordt gehouden, nadat het eerder in het New Forest in Burley Park was gehouden en vanwege zijn populariteit zijn thuis ontgroeide.

Dogstival wordt aangekondigd als het ‘ultieme hondenweekend’ en zal vier arena’s vol met door honden goedgekeurd entertainment, livemuziek, straatartiesten en de Muddy Paws Tavern zien, waar lezingen en uitgebreide ontmoetingen worden gehouden.

Tijdens deze speciale Platinum Jubilee-editie zal er ook een gigantisch hondenfeest in Barkingham Palace plaatsvinden met een Britse afternoon tea speciaal voor honden. Plus, enorme hondentronen.

Nieuw in 2022 en het begin van het feest is Stand-Up Canine Comedy met de Barking Mad Comedy Club, elke dag vanaf 12.00 uur.

Gasten kunnen vanaf 12.00 uur gezinsvriendelijke shows bekijken, panelshows waarin hondenexperts om 14.00 uur samenwerken met komieken, gevolgd door een meer volwassen stand-upshow om 16.00 uur.

De line-up bestaat uit hondenliefhebbende komieken met Jonathan Hearn, Adam Bloom, Mary Rourke, Barry Ferns en Mr Tony Law die allemaal klaar zijn om te verschijnen.

Adverteerder van Romsey: Dogstival gaat door voor 2021 in Burley

De komische line-up voegt zich bij Dogstival’s bredere entertainmentaanbod van livemuziek, waaronder dit jaar moderne koorgroepen Love Soul Choir en Sing Now Choir, straatartiesten en vintage kermisattracties.

De oprichter van Dogstival, Richard Nowell, zei: “We hebben Dogstival volgepropt met entertainment voor het hele gezin.

“Elk jaar streven we ernaar om nieuwe dingen of activiteiten te bieden voor honden om uit te proberen of voor mensen om van te genieten. Als jubileumweekend hebben we allerlei soorten traditioneel plezier toegevoegd, vermengd met onze unieke festivalervaring. We hebben heerlijk eten, muziek en arena’s, en dit jaar met een stel hondenminnende komieken die zich bij ons voegen, voegt het een andere dimensie toe.

“We zijn ook verheugd een aantal goede goede doelen te steunen via onze Fun Dog Show, waar alle opbrengsten onderling worden gedeeld. The Broadlands Estate is de perfecte koninklijke locatie, we kunnen niet wachten.”

Verwacht ook tal van activiteiten op vier poten, waaronder Barkour, Dogstival’s draai aan parkour, waar pups zich een weg kunnen banen door een avonturenspeeltuin met behendigheidshellingen, tunnels, ballenbakken, wippen en meer, evenals behendigheid, hoopers en flyball.

Honden zullen ook in staat zijn om zichzelf te lanceren in het gigantische 10 meter lange duikzwembad voor honden en genieten van op water gebaseerde apporteren in Dogstival’s Gundog Village-gebied, dat vol zit met zes verschillende ‘scurries’ om te springen, navigeren en rondscheuren.

LEES VERDER: Nieuwe bar geschonken voor jubileumvieringen in Romsey

De belangrijkste arena van Dogstival keert terug met demonstraties van Lurchers & Hawk-races, misdaadbestrijdende geurdemo’s van de UK Pet Detectives Colin & Molly en showcases van een BMX Stunt Team.

Adverteerder van Romsey: Het tweedaagse Dogstival-evenement vindt plaats op 5 en 6 juni in Burley Park, Burley.  Foto: Harry Smith Fotografie.

The Dog House Stage biedt lezingen over de gezondheid en het gedrag van honden, waaronder actuele onderwerpen over rauw hondenvoer, trainingstips en een puppyacademie.

ZIE OOK: Test Valley Charity Clay schiet terug met een knal na een ontslag van twee jaar

Het evenement van dit jaar ondersteunt ook liefdadigheidsinstellingen Battersea Dogs Home, StreetVet, Hampshire Search and Rescue Dogs en Pets As Therapy.

Dogstival vindt plaats op 4 en 5 juni in Broadlands Park, Romsey.

Ga voor meer informatie en tickets naar dogstival.co.uk.

Dagkaarten kosten £ 15 volwassenen, £ 9 kinderen ouder dan zes.

Klik op de bovenste afbeelding om een ​​galerij met foto’s van het laatste evenement te zien.

Bericht van de redactie

Bedankt voor het lezen van dit verhaal. We stellen uw steun zeer op prijs.

Help ons alstublieft om u al het vertrouwde nieuws uit uw regio te blijven brengen door dit verhaal te delen of door onze Facebook-pagina te volgen.